خرید قطعات الکترونیکی را از فروشگاه هایی که عرضه کننده محصولات باکیفیت و استاندارد در قیمت های مناسب هستند، انجام دهید.اصلی ترین اجزای الکترونیک و مدارات الکترونیکی، قطعات الکترونیکی می باشند که بدون استفاده از آنها نمی توان هیچ مداری را ساخت. از جمله این اجزاء می توان به مقاومت، دیود، ترانزیستور، خازن، سلف، فیوز، باتری، رله و مدارات مجتمع و … اشاره نمود.
انواع قطعات الکتریکی
برای خرید قطعات الکترونیکی باید به مشخصات آنها توجه نمود. قطعات الکترونیکی را به سه نوع شامل قطعات فعال یا اکتیو، قطعات غیرفعال یا پسیو و قطعات الکترومکانیکی طبقه بندی می کنند.
- قطعات اکتیو: این قطعات می توانند جریان برق را کنترل کنند. قطعات الکترونیکی که برای عملکرد خود نیازمند منبع خارجی مثل ولتاژ یا جریان هستند، قطعات اکتیو می باشند. از جمله این قطعات می توان به ترانزیستور، آی سی، گست های منطقی، اسیلاتور و … اشاره کرد.
- قطعات پسیو: این قطعات اصلاً نیازمند منبع خارجی نیستند. این قطعات قادر نیستند که انرژی سیگنال مرتبط با خود را تقویت یا فعال کنند و صرفاً قادرند آنها را ضعیف کنند. قطعات پسیو که دارای دو ترمینال هستند دربردارنده قطعاتی مثل مقاومت، خازن، سلف و ترانسفورماتور می باشند.
- قطعات الکترومکانیکی: این قطعات با کمک یک سیگنال الکتریکی، شکل گیری حرکات مکانیکی مثل چرخش موتور را انجام می دهند. در تجهیزاتی که نیاز است انرژی حرارتی یا الکتریکی به انرژی مکانیکی تبدیل شود، قطعات الکترومکانیکی به کار می رود. برخی از این قطعات شامل سوئیچ ها، کلیدها، رله و موتور می باشند.
خرید قطعات الکترونیکی از فروشگاه سیلور الکترونیک
هر یک از قطعات الکتریکی موردنیاز شما را تأمین می کنیم. فروشگاه سیلور الکترونیک با ارائه محصولات باکیفیت و با قیمت مناسب توانسته است به فروشگاه محبوب و دوست داشتنی افراد تبدیل شود. خلاصه ای از کارکرد و عملکرد محصولات این فروشگاه را ارائه می دهیم.
- مقاومت: مقاومت، قطعه ای می باشد که خصوصیات اصلی آن، مقاوم کردن در مقابل جریان الکتریکی می باشد. مقاومت سبب ایجاد محدودیت حرکت الکترون در مدارات الکتریکی می شود.
- خازن: این قطعه برای ذخیره انرژی الکتریکی به کار می رود و در زمان نیاز، انرژی الکتریکی را به سمت مدارات هدایت می کند. از خازن برای بوجود آوردن یک میدان الکتریکی یکدست و همگون استفاده می شود.
- دیود: در خرید قطعات الکترونیکی باید به کیفیت هر یک از آنها توجه نمود. دیود، قطعه ای است که سبب می شود جریان الکتریکی صرفاً در یک جهت جریان پیدا کند. دیود باید جریان متناوب را به جریان مستقیم تبدیل کند.
- ترانزیستور: این قطعه از عملکرد مختلفی در کاربردهای گوناگون برخوردار است. ترانزیستور می تواند در نقش عایق رسانا، عامل سوئیچینگ و یا تقویت کننده به کار برود.
- پتانسیومتر: این قطعه، نوعی تقسیم کننده یا کنترل کننده ولتاژ می باشد که به منظور سنجش پتانسیل به کار می رود.
- مدار مجتمع IC: ترکیب مدارات در یک قطعه سبب کاهش حجم مدارات می شود و راندمان آنها را افزایش می دهد. لذا خرید قطعات الکترونیکی مانند مدار مجتمع IC، با هدف بکارگیری در استفاده هایی خاص انجام می شود.
- سوئیچ: باز و بسته شدن این قطعه در مدار، سبب کنترل مدار می شود. سوئیچ، چک می کند که جریان الکتریکی رد می شود یا عبور نمی کند.
- باتری: باتری، برای تبدیل انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی استفاده می شود. با فعل و انفعالاتی که داخل باتری صورت می گیرد، انرژی الکتریکی تولید می شود.
- ال ای دی LED: این قطعه، نوعی دیود است که نور را منتشر و توزیع می کند.
کاربرد قطعات الکترونیکی چیست؟
خرید قطعات الکترونیکی باید با توجه به انتخاب درست آنها برای کاربرد موردنظر انجام شود. توضیحات ارائه شده درباره عملکرد هر یک از قطعات نشان داد که تقریباً کارایی و کاربرد آنها چیست. یکبار دیگر به بررسی کاربردهای برخی از این قطعات می پردازیم. میکروکامپیوتر همانند ریموت برای کنترل دستگاه ها به کار می روند.
فیوزها مانع از ورود برق اضافی به تجهیزات گوناگون می شوند. کلیدها برای دستکاری جریان به کار می روند و در چندین نوع وجود دارند. رله ها، کلیدهای الکترومکانیکی برای قطع یا وصل برق ورودی می باشند. موتور برای تبدیل نیروی مکانیکی به نیروی الکتریکی به کار می رود. کلیدها، سبب دستکاری جریان می شوند. سایر قطعات برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.
قیمت قطعات الکترونیکی
در خرید قطعات الکترونیکی باید توجه داشته باشید که هر یک از قطعات الکترونیکی دارای قیمت مختلفی هستند و قیمت بسیار پایین برخی از قطعات می تواند نشان دهنده بی کیفیت بودن آنها باشد. قیمت قطعات الکترونیکی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آنها می توان به برند سازنده قطعات، نوع قطعات، مشخصات فنی قطعات و کیفیت قطعات اشاره نمود.
به طور مثال خازن ها در چندین نوع شامل خازن های الکترولیتی، خازن های کاغذی، خازن های میکا، خازن های فیلمی، خازن های پلاریزه نشده، خازن های سرامیکی و … وجود دارند که هر یک از آنها دارای ظرفیت های گوناگونی هستند. بنابراین قیمت هر یک از آنها متفاوت می باشد. شما می توانید قیمت روز هر یک از قطعات موردنظر خود را در بهترین سایت لوازم الکترونیک مشاهده نموده و یا با کارشناسان فروش این مجموعه تماس بگیرید.
نکات مهم خرید قطعات الکترونیکی
در زمان خرید این محصولات باید توجه داشته باشید که نوع مناسب آنها را خریداری کنید. آی سی ها در دو نوع آی سی دیجیتال و آی سی آنالوگ وجود دارند. مقاومت ها در چندین نوع شامل مقاومت فیلم کربن، مقاومت فیلم فلزی، مقاومت سیمی، مقاومت اکسید فلزی و مقاومت نوار فلزی ساخته می شوند. دیودها در چندین نوع شامل دیود ساطع کننده نور، دیود لیزری، دیود بهمن، دیود شاتکی، فتودیود و سایر دیودها تولید می شوند. ترانزیستورها در چندین نوع شامل ترانزیستورهای پیوند دو قطبی، ترانزیستورهای اثر میدانی و ترانزیستورهای دو قطبی با گیت عایق وجود دارند. دقت کنید که برای کاربرد موردنظر خود به انتخاب نوع و مدل مناسب قطعه موردنظر اقدام کنید.
نکته حائزاهمیت دیگر درباره خرید قطعات الکترونیکی این است که قطعاتی که کیفیت بالایی دارند، طول عمر زیادی می کنند و بیشترین دوام را دارا می باشند. بنابراین برای اینکه قطعات موردنظر به خوبی عملکرد خود را ارائه دهند و عمر زیادی کنند و سریعاً خراب نشوند، باید باکیفیت ترین قطعات الکتریکی را خریداری نمود. با خرید از فروشگاه های معتبر و بزرگ، از کیفیت و اصالت کالاها اطمینان خاطر خواهید داشت.